Blog pufos cu informatii pentru mamici si viitoare mamici
Dragi mamici, aveti grija una de cealalta

Dragi mamici, aveti grija una de cealalta

Exista multe comunitati pentru mamici in care se cer sfaturi si deseuri primesc critici, jigniri si prejudecati…

Daca o mamica neinformata la inceput de drum cere ajutorul, incercati sa o imbratisati cu sfaturi utile, repere constructive si va rog daca are legatura cu medicina atunci va trebui indrumata spre opinia unui medic specialist autorizat.

Incercati sa fiti empatice, blande si calde cu orice proaspata mamica fara experienta. Sunt multe mamici care nu au timp sau au o situatie materiala insuficienta pentru a se informa corespunzator.

Daca aveti prietene care au nascut sunati-le si intrebati-le cum le puteti ajuta si impartasiti din experienta voastra. Daca timpul va permite intrebati daca puteti face o scurta vizita in care sa duceti o mancare calda si sa ajutati mamica sa se relaxeze macar cateva minute.

E foarte obositor, stresant si confuz sa fi un proaspat parinte si cu cat simtim mai multa iubire de la cei apropriati cu atat mai usor putem trece peste aceasta perioada extrem de solicitanta.

Multe mamici au depresie postanatala sau au ajuns efectiv epuizate si ajung intr-un pas in care efectiv nu mai stiu cum sa scape. Fiecare proaspata mamica merita o imbratisare si putin timp pentru ea pentru a reusi sa isi recapete energia pierduta. Noi mamicile putem schimba societatea si mentalitatea gresita sustinandu-ne reciproc si avand grija una de cealalta. ­čśÇ

Va las un scurt articol in legatura cu prima vizita la un bebelus il puteti gasi aici

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Daca ti se pare util ceea ce scriu, urmareste blogul pe retelele de socializare