Blog pufos cu informatii pentru mamici si viitoare mamici
Mamica digitala

Despre mine

Bine ai venit!

Sunt mamica unui baietel super energic si curios. Timpul meu liber e putin dar ceea ce imi ramane as vrea sa fie folosit in scop util. As dori cumva sa ajut oamenii, sa schimb mentalitati invechite si gresite, asa ca am gasit o metoda digitala in a face acest lucru pe acest blog. Mereu am fost atrasa de stiinta si tehnologie, drept urmare am terminat politehnica, insa ador sa citesc multe informatii despre sanatate, nutritie si curiozitati ale naturii.  Aici voi aduna toate informatiile relevante care m-au ajutat in jobul de a fi mamica. Voi vorbi despre educatie, familie, nutritie si tot ce aflu despre natura umana.

Daca ma intrebi de pasiuni, ador gradinaritul, calatoriile in natura si ingrijirea animalelor. Sunt de asemenea adepta la produse bio, zero-waste, ecologice, prietene cu natura. Incerc sa cumpar cat de des produse locale, sa protejez antreprenorii romani.

Te invit sa intri in comunitatea mamicadigitala, sa te abonezi la newsletter pentru a primi articolele recente si nu in ultimul rand sa ma ai alaturi si in social media dand follow la paginile de facebook si instagram.

Sper sa iti fiu de folos. 😀

error

Daca ti se pare util ceea ce scriu, urmareste blogul pe retelele de socializare